Sunt videograf.  In toate filmele pe care le-am realizat, exista o singura tema: „iubirea”. Am invatat, in cei peste 10 ani de activitate in acest domeniu, ca iubirea dintre doua persoane se poate defini in atat de multe moduri, incat, chiar daca scenariul se repeta la infinit, fiecare film e unic. Stiu cat de important este rolul meu, de aceea, de fiecare data, ma implic in totalitate pentru a reda intr un mod inedit,  povestea voastra!

_

Sunt cameraman. "De ce nu renunti la televiziune?" E o intrebare pe care o primesc tot mai des. De 6 ani sunt cameraman in departamentul 'stiri' al Televiziunii Romane. Stres, Timp, Intuitie, Creativitate,  Pasiune, Responsabilitate, Viziune. Asta inseamna televiziunea. Consider ca  toate aceste lucruri sunt esentiale si in filmarea unei nunti. De aceea, raspund tot cu o intrebare: "De ce as renunta la un lucru pe care-l fac doar din placere si care m-a ajutat sa evoluez atat de mult?"  

Sunt om. "Cine se crede evoluat, risca sa nu mai evolueze!" La fiecare eveniment incerc sa ma autodepasesc! Imi place sa lucrez cu oameni implicati. Doar de atat este nevoie pentru a reda in imagini, amintiri ce vor dainui peste ani.

 

© 2018 by IONUT PETRESCU. office@ionutpetrescu.ro  All rights reserved

  • Facebook Black Round
  • Vimeo Black Round
  • Instagram - Black Circle